Reisburo Dutax

Vertrouwd gezicht

De vertrouwde en nieuwe gezichten van Reisburo Dutax

Charlotte Jansen
Charlotte is sinds september 2002 werkzaam bij Reisburo “Dutax” BV.
Zij heeft in 2002 de MTRO te Utrecht met succes afgerond en is daarna in Made komen werken. Ze heeft een managementcursus gevolgd in de avonduren, waarvan ze in 2005 haar diploma heeft ontvangen. Sinds januari 2007 heeft ze het stokje van Office Manager met veel plezier overgenomen.

Charlotte heeft bezoeken gebracht aan: Spanje, Tenerife, Engeland, Oostenrijk, Duitsland, Portugal, Cyprus, Frankrijk en  Luxemburg. Ook heeft zij de steden: Parijs, Londen en Barcelona en Praag meerdere malen bezocht. Verre reizen zijn haar ook niet vreemd, zo heeft ze de laatste jaren haar kennis verruimt met bezoeken aan het mooie Mexico, Cuba en Dominicaanse Republiek. Ze heeft meedere malen op de lange latten gestaan en ze is een trouwe bezoekster van Disneyland Resort Parijs. Afgelopen najaar is ze gaan cruisen in de Middelandse Zee, Kortom zij kan u over alle bovenstaande bestemmingen veel informatie geven.

Ze heeft nog veel meer wensen, zo wil ze volgend jaar Mexico gaan bezoeken en staat een bezoek naar Zuid Afrika ook op de planning. Zij geniet ervan om van uw vakantiedromen werkelijkheid te laten worden en gaat hiervoor geen uitdaging uit de weg.

Kortom, voor de meest uiteenlopende informatie kunt u bij Charlotte terecht.

Charlotte werkt bijna elke dag, af en toe is zij werkzaam op het hoofdkantoor in Hooge Zwaluwe. Indien u er zeker van wilt zijn dat zij aanwezig is kunt u vooraf altijd even contact opnemen